I Allt annat

Veckans ting

Jajamän, veckans lista är tillbaka! Som jag berättat tidigare har det för min del (hittills i alla fall) inte blivit så mycket solande och utevistelse denna sommar. Däremot har jag hunnit med en hel del podlyssning och tv-serietittande.

House of Cards

Denna spännande serie är inne på sin femte säsong och jag och Patrik har plöjt igenom samtliga 65 avsnitt. Om du bara har tid nog för att följa en enda serie på Netflix är House of Cards det självklara valet.


Nytt växthus

Efter fruktlösa försök att rädda mitt plastväxthus med silvertejp och jordankare kom Patrik till mig och mina plantors undsättning. Så numera har jag ett finfint och lagom stort växthus i trä som mina plantor äntligen kan få växa i lung o ro i.


AB Småland

AB Småland är en härligt inspirerande butik i centrala Malmö. Varorna är inte direkt i lägsta prisklassen, men jag tror inte någon kan gå genom butiken utan att hitta något de gillar. Och även om du inte hittar något att köpa finns här alltid gott om gratis inspiration.

5
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Relaterade inlägg

Veckans ting

Publicerat 5 december, 2016

Veckans ting

Publicerat 22 oktober, 2017

Veckans ting

Publicerat 15 januari, 2017

Föregående inläggMånaden i bilder
Nästa inläggSmygstartar krukväxtsäsongen