I Djur & natur

Tips inför odlingssäsongen

Här har det som vanligt varit full rulle sen senast. Tyvärr har jag inte hunnit med så mycket bloggskrivande och hemmafix som jag skulle önska, men i gengäld fyller jag hjärnan med massa nya kunskaper.

Dessutom märks det redan nu att vi går mot ljusare tider. Och med vårsolen brukar man ju alltid få lite extra energi. Det är något jag verkligen ser fram emot.

I väntan på nästa blogginlägg: spana gärna in senaste inlägget på systerbloggen Shades of Green där jag delar med mig av några trevliga tips inför kommande odlingssäsong.

3
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Föregående inläggÅret som gått (del 2)
Nästa inläggMånaden i bilder