I Allt annat

Tillbaka till vardagen

Katten nimoy övervakar designen på datorn

Jag började alldeles nyligen på en ny avdelning på jobbet, och det har tagit lite extra tid och energi att hitta tillbaka till vardagsrutinerna. Är nog därför jag varit ovanligt dålig på att uppdatera bloggen de senaste två veckorna. Men nu känns det som att jag är på banan igen.

Mitt gamla team – där jag främst jobbade med design och enklare utveckling av tidningssajter – upplöstes hastigt och oväntat efter sommaren och därefter placerades jag på en helt annan del av företaget.

Det medförde att jag för första gången på fem år inte jobbar med WordPress (publiceringssystemet som bland annat denna blogg använder sig av). Vilket känns konstigt och samtidigt befriande.

Nu är det istället design av webbutiker och andra mindre konsultuppdrag som gäller för min del. Det är mycket som jag behöver sätta mig in i såhär i början, men jag ser fram emot nya designutmaningar.

Min nya vrå på jobbet - ett alldeles eget rum. Förvisso ett före detta förråd som jag fick kämpa för att få tillgång till, men som jag är förbaskat nöjd med att sitta i.
Min nya vrå på jobbet – ett alldeles eget rum! Förvisso ett före detta förråd som jag fick kämpa för att få tillgång till, men som jag nu är förbaskat nöjd med att få sitta i.
2
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Relaterade inlägg

Midsommar och ny karriär

Publicerat 23 juni, 2018

Föregående inläggMånaden i bilder
Nästa inläggEldtunnan går varm