I DIY

Smygpremiär av Skärva.se

Förra veckan gjorde jag något som jag planerat i snart ett års tid: jag publicerade nämligen en webbutik för försäljning av mitt egenproducerade silversmide.

Som webbdesigner finns det ingen kund som ställer så höga krav som en själv vilket brukar innebära att man aldrig någonsin blir nöjd med sina egna sajter. Oftast blir man inte ens färdig. Till råga på allt så är det framför allt webbutiker som jag designar.

Detta borde ha inneburit att jag lade all krut på superhäftiga funktioner och specialteman när jag skulle bygga min egen butik. Men jag insåg att jag i så fall aldrig skulle bli färdig. Så jag tänkte screw it! och valde ett standardtema som jag gjorde minimala anpassningar av.

Och nu är alltså www.skärva.se publicerad. Och jag tycker banne mig att det blev bra!

2
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Relaterade inlägg

På gång i silversmedjan

Publicerat 22 juli, 2016

Föregående inläggVeckans ting
Nästa inläggVeckans ting