I Slow living, Utflykter

Nu får det räcka med semester

Som ni säkert har märkt har bloggen haft ett par veckors uppehåll. Men oroa er inte, bloggskrivandet är härmed återupptaget! Att påstå att jag har varit på semester är väl inte helt korrekt eftersom jag har jobbat nästan varje dag.

Det har blivit en del frilansjobb, transkribering, uppiffning av min webbutik, och ett genomfört antagningsprov för en KY-utbildning.

Men visst, det har inte enbart arbetats de gångna veckorna. Denna vecka har jag till exempel passat på att turista i Göteborg och utforska närområdet när min pappa var på besök.
Och innan dess har jag hunnit med en liten spavistelse med min syster på Ystad Saltsjöbad, så visst har det blivit lite semester ändå!

4
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Föregående inläggMånaden i bilder
Nästa inläggDags för hönsspa
 1. Amina
  2 år ago

  Alltså jag ÄLSKAR Ystad Saltsjöbad. Och Ystad öht. Hoppas du hade en grym ”semester” 🙂

  1. Anjeli
   2 år ago

   Vad kul att du också varit där! Och ja, Ystad är verkligen en underbar liten stad. Hoppas du också hinner med lite härlig semester! <3