I DIY, Djur & natur, Huset, Odling & trädgård

I-landsproblem och andra trivialiteter

Nej men, nu har det hänt igen: tiden har gått alldeles för fort. Egentligen hade jag ju tänkt skriva det här inlägget för en vecka sen, men som vanligt har tiden rusat förbi. Nåja. Jag har i varje fall knappast varit sysslolös sen senast.

Det jag tänkte skriva (läs: gnälla) om var att jag under förgående veckan inte haft turen på min sida.

Först (och värst av allt) blev ju Signild tagen av räven. Dagen efter blåste mitt platsväxthus bort och massakrerade i princip alla de späda plantor som jag precis placerat i det. Sedan lyckades jag snubbla, tappa och därefter trampa på mobilen som hamnade med skärmen neråt på grusig asfalt, vilket den inte alls uppskattade.

Suck.

Men lyckligtvis går det att åtgärda materiella skador.

Ett dussintal nya plantor är planterade och kommer snart vara redo för utsättning i växthuset (som för övrigt återfanns i relativt oskadat skick en liten bit upp i skogen) när detta har stormsäkrats.

Och mobilen hade jag ändå tänkt byta i år, så den var verkligen inte värd att sörja över.

Det enda jag inte kan ersätta är förstås Signild.

Men, men. Påsken har faktiskt varit riktigt lyckad. Inte minst eftersom Patrik och hans far slitit hårt med vårt senaste byggprojekt, vilket har gett ett riktigt lyckat resultat. Nu har nämligen Patrik ett alldeles eget nördrum och jag har fått en smedja/studio (fotobevis kommer naturligtvis i kommande inlägg!).

Så jo, visst har jag det bra egentligen. Oanständigt bra, faktiskt.

5
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Föregående inläggSå var dagen här...
Nästa inläggVeckans ting