Idag drar jag åter till Skåne för att spendera några sommardagar med familjen. Med högsta sannolikhet väntar promenader genom Ystad, pudelgos och svalkande havsbris.

Förhoppningsvis blir det även tid för provsmakning av någon ny smak från Glassmakeriet.

Tidigare hälsade jag bara på den skånska delen av familjen var tredje till sjätte månad, beroende på när jag kunde ta semester. Men nu kan jag åka iväg nästan när som, vilket är extra härligt så här på sommaren.

Fördelen med att ha ett flexibelt schema och att jobba hemifrån är att jag kan åka iväg i princip när som helst, och dessutom ta med mig jobbet dit jag reser. Dessutom har jag turen att ha en sambo som tar väl hand om djuren och odlingarna medan jag är borta 💚

(Och förhoppningsvis spenderar han inte all sin tid som gräsänkling med att jobba och fixa, utan ser till att ta det lugnt i sitt nya nördrum också!)

8

Rekommenderade inlägg