I Allt annat

Fågel, fisk eller mitt emellan

Vintern har varit utdragen och våren har låtit sig dröja. Både jag och Patrik har haft fortsatt fullt upp och det har helt enkelt inte funnits så mycket fritid alls. Och därmed inte så mycket tid att skriva.

Däremot har jag försökt posta så gott som dagligen på Instagram (@tillflykten.se), så ta gärna en titt där om du vill hålla dig a jour med det ”Lindlundska” hushållet.

Större delen av min utbildning är avklarad och det är dags att på allvar börja fundera på vad det ska bli av mig när jag är färdigbildad teknikillustratör.

Faktum är att jag redan varit på en anställningsintervju i egenskap av teknisk illustratör. För några veckor sedan blev jag nämligen kontaktad på LinkedIn gällande en väldigt intressant tjänst.

Visst var jag sugen att säga ”jag kan börja omedelbums, helst igår!” men jag sansade mig och meddelade att tjänsten visserligen var intressant men att det är viktigt för mig att avsluta utbildningen och att jag måhända skulle vara intresserad av en praktikplats istället.

Så med lite tur har jag därmed LIA-perioden fixad. Hur det går med den saken återstår att se. Oavsett hur det går så är den närmsta framtiden höljd i dimmor. Ska bli spännande att se var jag hamnar i slutändan.

En annan trevlig nyhet är att jag precis varit och hälsat på en bedårande söt liten devon rex-pojke. Om allt går som det ska flyttar han in hos oss i mitten av maj(!).

3
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Relaterade inlägg

Ett hus åt Ville Vildkatt

Publicerat 25 oktober, 2016

En semestervecka i Skåne: Österlen

Publicerat 1 augusti, 2015

När hoppet nästan var ute

Publicerat 18 oktober, 2017

Föregående inläggNär hjärtat brister
Nästa inläggMånaden i bilder