I Allt annat

En välbehövlig makeover

Ni som är återkommande besökare på Tillflykten har säkert märkt att bloggen fått ett nytt utseende. Bloggen har sett likadan ut i över två år så jag blev sugen på en nystart i form av ny design.

Jag kommer fortsätta putsa på bloggdesignen och uppdatera lite här och var efter hand, och hoppas ni kan stå ut med lite ombyggnationsstök under tiden.

Det finns stunder när jag funderat på att lägga ner bloggandet, i synnerhet när jag gjort lite längre avbrott för att fokusera på annat.

Men så tittar jag på besökarstatistiken och alla fina kommentarer som jag fått både här, på Instagram och via mail och inser att jag faktiskt har en skara trogna läsare. Det är det som ger mig energi och motivation att fortsätta skriva här på Tillflykten.

Tack för att ni finns! 🖤

 

[Omslagsbild: Mockup World]

2
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Föregående inläggMånaden i bilder
Nästa inläggStörre vattensalamander (Triturus cristatus)