I Utflykter

Åter från de värmländska skogarna

Det visade sig att vintergudarna inte alls var nådiga när Patrik körde mot Arvika. Men efter krypkörning genom de värsta snöbyarna och en dryga timmes extra färd lyckades han till slut ta sig till Värmland för att göra mig sällskap i Arvika.

Min utbildning upptog – precis som vid tidigare tillfällen – den mesta av tiden. Denna helg låg fokus på presentationsteknik.

Jag är en sån där som inte alls gillar att stå och prata inför publik. Just därför kändes detta kursmoment extra viktigt. Småjobbigt men ack så lärorikt!

Jag och min grupp fick dessutom tillfälle att visa upp en marknadsföringsplan som vi utvecklade för några veckor sedan. Att genomföra grupparbete på distans är inte det lättaste, men turligt nog hamnade jag i en grupp där alla var aktiva och ambitiösa, och därför gick arbetet oväntat bra.

Så nu är det bara att vänta och se om den tilltänkta kunden faktiskt vill ha något av det vi producerat.

Ett oväntat inslag i helgen var att jag och mina kurskamrater fick besöka Arvikas egna chokladfabrik: Rawchokladfabriken.

Snacka om positiv överraskning!

Medan jag ägnade mig åt fortbildning fick Patrik underhålla sig själv så gott det gick. Det finns inte så värst mycket att hitta på i Arvika, men att ta det lugnt verkar inte ha orsakat honom något större lidande.

Särskilt inte med tanke på hur tröttsamt det var att köra genom ett snöoväder.

Medan jag deltog i helgens sista övningar och presentationer på söndagen checkade Patrik ut från hotellet och inmundigade en hamburgare på stans sportbar.

Sedan var det dags för hemfärd. Denna dag var vädret lyckligtvis bättre, så det gick relativt snabbt att ta sig hem till hus och pälsbarn.

5
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Föregående inläggMånaden i bilder
Nästa inläggNär hjärtat brister