I Allt annat, DIY, Djur & natur, Huset, Odling & trädgård, Utflykter

Året som gått (del 2)

Senvåren 2017 var varm och solig, däremot uteblev det fina vädret under sommarmånaderna. Dessutom medförde några tidiga köldknäppar att årets frukt- och bärskörd blev mager. Ingen toppensommar med andra ord.

Men jag hade utan tvekan bytt ut nuvarande dystra vinterväder mot vilken regnig sommardag som helst om jag bara kunnat.

Juli

En relativt lugn månad som, åtminstone för min del, toppades av ett besök på Ystad Saltsjöbad med min syster. Hemma njöt hönsen av att vara ute i solen och jag passade på att ge dem spabehandling.

Augusti

Jag och syrran åkte på ytterligare en utflykt, denna gång till Ystads djurpark. Jag pysslade i trädgården och smygstartade krukväxtsäsongen. En dag tittade jag ut genom fönstret och möttes av en minst sagt oväntad syn. Det som dock dominerade månaden var att vår älskade Elton försvann.

September

Det här visade sig vara en riktigt intensiv månad då jag bara skrev ett enda blogginlägg. Inte konstigt med tanke på att jag påbörjade en superspännande utbildning och fick ett nytt extrajobb. Det bästa som hände var förstås att vår älskade Elton äntligen kom hem igen!

Oktober

Jag bjöd på DIY-tips och skrev om höstens stora snackis #metoo.

#metoo

November

Vår kattskara utökades med en sockersöt Devon Rex. Den första snön färgade landskapet vitt. Jag berättade lite mer om min utbildning och tankar kring min framtida karriär.

December

En ilsken spillkråka kom på besök. Jag bakade lussekatter och lät en lagom dos julstämning infinna sig. Trots snö och vinter var tomten full av liv och rörelse. Jag startade en ny, renodlad blogg och lagom till årsskiftet målade vi färdigt sista delen av vardagsrummet.

3
Share Tweet Pin It +1

Anjeli

En exilskåning som numera är bosatt i ett hus i skogen strax norr om Göteborg. Är frilansande webbdesigner och webbredaktör på dagarna och silversmidande månskensbonde som drömmer om självhushållning på fritiden.

Relaterade inlägg

Året som gått (del 1)

Publicerat 11 januari, 2018

Föregående inläggÅret som gått (del 1)
Nästa inläggTips inför odlingssäsongen